Haarden, Kachels

Een kachel of haard biedt niet alleen warmte, maar geeft ook sfeer en gezelligheid in uw huis. Voor een kachel, haard of schouw die past bij uw inrichting, u kunt bij Skova kiezen uit een ruim assortiment. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden met gas- of houtgestookte haarden, die u ook kunt installeren in combinatie met een schouw van natuursteen of marmer. 

Alle modellen zijn van een zeer stijlvol ontwerp en dankzij de hoogwaardige toegepaste technieken voldoen de haarden ruimschoots aan alle gestelde milieueisen. 

We hopen u met onze website voldoende te informeren. Wij wensen u veel inspiratie toe tijdens het bekijken!

Schouwen

Natuursteen zoals kalksteen, marmer of hardsteen wordt veel gebruikt voor schouwen. Doordat elk stuk steen een eigen kleur en tekening heeft, is uw schouw uniek. Kalksteen is vaak licht van kleur en heeft een verweerde uitstraling. 

Marmer is zowel in donkere als lichte kleuren te krijgen en is ook sterker en harder dan kalksteen. U kunt marmer laten afwerken op diverse manieren. Kiest u voor polijsten dan gaat het marmer glanzen. Laat u het ‘zoeten’, ofwel licht schuren, dan krijgt het marmer een matte uitstraling.

 

© 2019 - Skova interieur
Ontwerp door: designpro.nl | Optimalisatie door: z-im.nl