Schuifwandkasten

Slizing Schuifwanden

Slizing schuifwandkasten zijn functioneel, van hoogwaardige kwaliteit en heel erg mooi. Slizing biedt ongekende mogelijkheden om uw ruimte optimaal te benutten en kan moeiteloos in iedere situatie worden ingepast. Door de veelheid van kleur en materiaal kunt u eindeloos combineren. Ook voor de kastindeling geldt maatwerk volgens uw wensen en ideeën. Slizing schuifwandkasten worden op maat geleverd en naar wens geplaatst

Concepten

U kunt bij Slizing Schuifwandkasten eindeloos combineren met onder andere 8 kleuren omlijsting en 48 kleuren deurvullingen in bijv. hout-, fantasie- en unidecors en 70 uitvoeringen glas en spiegels. Met deze grote keuze aan deurpanelen en omlijstingen stelt u altijd een schuifwandkast samen die perfect past bij uw interieur, of het nu en strak, zakelijk, kleurrijk of warm moet zijn. Kijkt u bij de diverse onderdelen wat de keuzemogelijkheden zijn en laat u verrassen door de veelzijdigheid van Slizing Schuifwandkasten.

Slizing Schuifwandkasten biedt naast schuifwanden tot ruim 3 meter hoog ook een oplossing voor vrijstaande garderobekasten, hoekkasten, inloopkasten, scheidingswanden en kasten onder schuine daken. Omdat Slizing Schuifwandkasten op de millimeter nauwkeurig op maat wordt gemaakt, is er voor iedere situatie een passende oplossing. Door de grote keuze uit deuren en panelen zal uw schuifwandkast een eenheid vormen met de inrichting van uw woning.

Glaspanelen/decorglas

Slizing Schuifwandkasten biedt voor de luxe schuifwandkasten diverse soorten glas, zoals transparant glas, matglas, gesatineerd en glas met matte patronen erop, zoals mini cubes en maxi cubes. Daarnaast bestaat de collectie uit maar liefst 28 soorten gekleurd glas.
Dit is glas met een gekleurde laklaag aan de achterzijde waardoor het glazen paneel een mooie kleur achter een glanzend front krijgt. Deze panelen van gekleurd glas zijn ook in een gezandstraalde uitvoering verkrijgbaar, waardoor u glanzende en matte panelen in dezelfde kleur kunt afwisselen.

© 2019 - Skova interieur
Ontwerp door: designpro.nl | Optimalisatie door: z-im.nl